Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch AutoCrew
Vertrouwd adres in Harlingen

Youri van Dijk

Youri van Dijk is verkoopadviseur bij Auto Esgee waar hij u graag welkom heet “welkom bij Auto Esgee in het mooie Harlingen!”. Een andere auto kopen is elke keer weer iets speciaals of u nu uw eerste of tiende auto koopt. Als echte ‘Petrolhead’ snapt hij dat volkomen en samen met zijn collega’s proberen ze er elke keer weer een feestje van te maken, want genieten staat voorop. Ondanks dat hij van origine niet een Ouwe Seun is, voelt hij zich in Harlingen zeker thuis, want Ouwe Seunen en Bilkerts gaan prima samen!

Bij Auto Esgee in Harlingen gaat Youri samen met zijn collega’s voor een fijne relatie voor de lange termijn. Passend advies bij de aanschaf van uw droomauto is hierbij pas het begin, want ook door de jaren heen heeft uw auto de zorg en aandacht nodig die hij verdient. Na uw aankoop verwelkomen onze kundige autotechnische u graag in onze werkplaats.

Youri is na even rondgezworven te hebben in de Randstad, weer terug in de regio waar hij zijn jeugd heeft doorgebracht. Sinds enige tijd woont hij in het buitengebied, vlakbij Oudebildtzijl, waar hij geniet van de rust en ruimte. In zijn vrije tijd is hij graag aan het tuinieren al mag het, gezien zijn bouwjaar 1989, af en toe ook zeker wat actiever! In de zomer toert hij graag over de binnenweggetjes van Friesland in een Duitse sportcoupe met goede classic rock op de achtergrond. In de winter kan je hem ook tegenkomen op de ski’s in Oostenrijk.

Youri: “Graag zie ik u in onze showroom, gezellig voor een kop koffie of een prachtige auto, u bent altijd van harte welkom”

Verkoopadviseur Youri van Dijk
06 5332 7202
info@esgee.nl

Ons team

26 klanten beoordelen Auto Esgee met een 9,0 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl