Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Vakgarage
Vertrouwd adres in Harlingen

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
35x
9,6
100%

Pricella uit: Rotterdam

16 november 2022
9

Vriendelijk en betrouwbaar

Vandaag mijn golf opgehaald. Niet alleen als klant vertrouwen in de verkoper. Maar de verkoper ook zeker vertrouwen in de klant ivm afspraken . Super goed en fijn geholpen door Geert! Zeker een aanrader. Tevreden met ons aankoop en de manier waarop wij geholpen zijn. Geert komt zijn woorden na en geeft goede service aan zijn klant

Aanbeveling: Ja

Marcel uit: Hilversum

10 november 2022
10

Goede ervaring, betrouwbaar bedrijf.

Onlangs een Fiat 500 hier aangeschaft, mooie auto,, goede prijs en goed afgeleverd. Na aankoop nog een aantal kleine mankementen gehad maar helemaal naar tevredenheid opgelost. Ik raad dit bedrijf aan..

Aanbeveling: Ja

Jan Bosma uit: Leeuwarden

30 oktober 2022
10

Goed geholpen

Heb een goeie ervaring gekregen bij Esgee ,goeie service mooi bos bloemen gekregen bij de aangekochte auto en natuurlijk willen wij Geerd niet vergeten heeft ons prima geholpen ons dank daar voor.

Aanbeveling: Ja

Klaas uit: Bolsward

30 oktober 2022
10

Een super ervaring

We hadden geen afspraak gemaakt en moesten even wachten omdat Geert nog met een andere klant bezig was Dit was niet erg, met een lekker kop koffie in de hand hadden alle tijd om auto’s te bekijken. We hadden ons oog laten vallen voor twee auto’s. Toen de vorige klant weg was heeft Geert alle tijd genomen om ons te informeren over de gekozen auto’s. De voor-en nadelen van deze auto’s werden op deskundige en informele manier uitgelegd. Door deze inzicht hebben we uiteindelijk voor een andere auto gekozen. Na een proefrit waren we ook meteen verkocht.

Aanbeveling: Ja

Alain uit: Leeuwarden

15 oktober 2022
10

Snelle zaken

Via via kwam ik bij Esgee terecht voor een auto. Ik ben geholpen door Geert, Geert is een vriendelijke verkoper en is recht door zee. Door de goede service en het snelle zaken doen zijn wij beide tot een snelle koop/verkoop gekomen. Verder een goed en net bedrijf!!

Aanbeveling: Ja

Janenlolkje uit: Harlingen

2 oktober 2022
10

Een goede vakgarage

Wij hebben vrijdag 30 september een auto gekocht bij Esgee. We werden zeer vriendelijk ontvangen met koffie en alles werd goed afgehandeld door een aardige man (Geert)met een vlotte maar ook een deskundige babbel en we kregen ook nog een bosje bloemen mee. Verder vinden de service uitstekend die wij mochten ontvangen. We zijn zeer bij met de aankoop van deze auto en hopen er veel rijplezier van te mogen hebben.

Aanbeveling: Ja

Tamara uit: Den helder

28 september 2022
10

Snel geholpen

Ik kwam naar een auto kijken waar ik interesse in had gekregen. Omdat ik niet uit Friesland kom, heeft Geert ervoor gezorgd dat ik niet een andere keer terug hoefde te komen en de auto gelijk mee kon nemen. Vriendelijk geholpen. Geert heeft zelfs een andere afspraak moeten afzeggen om dit in orde te maken.

Aanbeveling: Ja

J.Molter uit: Franeker

13 augustus 2022
10

super behandeling

vandaag Toyota Aygo gekocht. geholpen door Geert. mooie nette auto. snel overeen gekomen. alles naar wens afgehandeld. Geert bedankt. je bent een goede verkoper en in plaats van bloemetje de benzine gekregen. Helemaal Toppie. vriendelijke groet J.molter

Aanbeveling: Ja

Johanna uit: Hoogezand

12 augustus 2022
10

Super ervaring om hier je auto te kopen.

Ik heb vandaag mijn nieuwe auto opgehaald bij vakgarage Esgee. Prettig telefoon gesprek gehad afgelopen week. Vandaag de auto bewonderd en een proefrit gemaakt. Geert is erg vriendelijk en gastvrij en bekwaam. Wij hebben met plezier een auto gekocht. Ik ben blij met mijn auto. Bedankt Geert.

Aanbeveling: Ja
35 klanten beoordelen Auto Esgee met een 9,6 / 10 - klantenvertellen.nl