Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Vakgarage
Vertrouwd adres in Harlingen

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
31x
9,6
100%

Elske jorritsma uit: Nijland

28 juni 2022
10

Verkopen mooie auto's

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe auto. Erg vriendelijke mensen en goed geholpen Erg gastvrij. Snelle reactie op mijn email. Gemakkelijk een afspraak kunnen maken. Goede service. Auto perfect afgeleverd.

Aanbeveling: Ja

Aaron uit: Harlingen

25 juni 2022
9

Een mooie zaak met vriendelijk personeel

De auto gevonden via de site van Esgee. Vervolgens een afspraak gemaakt om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Werd vriendelijk ontvangen met een bakje koffie, behulpzame medewerkers. Ik kon rustig in de auto stappen en heb er vervolgens een mooi stuk mee gereden. Toen ik terug kwam met de auto en had besloten deze te kopen, hebben we nog even rond de tafel gezeten om de details te bespreken. Daarna de zaken afgerond en elkaar de hand geschud.

Aanbeveling: Ja

Ineke uit: Harlingen

7 juni 2022
10

Super!

Hylke zorgt er altijd voor dat mijn auto tip top in orde is. Je wordt altijd vlot geholpen. Uitstekende service bovendien!!

Aanbeveling: Ja

Talitha uit: Leeuwarden

1 juni 2022
8

Mijn eerste auto

Via auto scout 24 zag ik m staan. Een mooie metallic zwarte Kia. Op 1 slag verliefd en ondanks het kijken naar meerdere auto’s, omdat ik mijn pijlen nooit op één ding richt, bleef ik maar weer terug komen bij de Kia. Uiteindelijk de moed bij elkaar geraapt om Geert een berichtje te sturen met de vraag of de auto er nog was. Jazeker maar je moet snel zijn, want er zijn meer gegadigden was Geert zijn antwoord. Geert die kon mij verzekeren dat als ik iemand kon vinden die met mij wou komen om de auto te bekijken, hij deze wel even voor mij wou reserveren! Dit heeft de beste man dan ook gelijk gedaan, echt super! Volgende ochtend naar Harlingen gereden om de auto te bekijken. Daar stond ie dan, de auto waar ik verliefd op was geworden.. in het echt nog mooier dan op de foto’s. Een bakje koffie, een proefritten en een gesprek later was ik dan toch de trotse eigenaar van de Kia! Ook werd ik verrast met een bos bloemen en de garantie dat de APK op orde zou zijn. Ook met de APK heeft Geert zijn woord gehouden. Bedankt voor de service en jullie eerlijkheid ! Het is namelijk best spannend voor een meid om een eerste auto te kopen zonder hier ook maar enigszins verstand van te hebben

Aanbeveling: Ja

Harm uit: Leeuwarden

29 mei 2022
10

ongelofelijk

Vier weken geleden mijn "Droom" auto gekocht een BMW 523I. na de proefrit zeer tevreden gekocht en naar huis. Dezelfde middag begon de BMW onregelmatig te lopen. Geert van Garage Esgee gebeld en deze was tot mijn grote vreugde zeer coulant. Na een degelijk onderzoek van Hans zijn er zes nieuwe verstuivers ingezet. Totaal geen wanklank of vervelend gezeur. Een top ervaring en zeker een garage voor een volgende auto. Geert Hans en Vakgarage Esgee krijgen van mij een dikke duim.

Aanbeveling: Ja

Esther uit: Eindhoven

18 mei 2022
10

Zeer tevreden

Ontzettend blij met de aankoop van onze nieuwe auto bij Esgee vakgarage. De lange rit vanuit Brabant was het zeer zeker waard. Vriendelijk en deskundig geholpen. Een pracht aan auto’s in de showroom en lekkere koffie. Zeer vriendelijk personeel en ons zoontje van 3 vond het ook leuk.

Aanbeveling: Ja

Willeke uit: Urk

12 mei 2022
8

Fijne ervaring, vriendelijk en behulpzaam personeel

5-5-‘22: Via de site had ik een afspraak gemaakt. Tenminste, dat dacht ik. Toen wij aankwamen bleek de afspraak nog niet goed gekeurd te zijn. Gelukkig werden we ondanks dat vriendelijk verwelkomd door Geert, die een gezellig praatje met ons hield onder het genot van een bakje koffie. Geert was vol lof over de auto die ik gezien had en hij heeft geen woord te veel gezegd, hij wist echt waar hij het over had. Af en toe dacht ik: wat praat hij veel! Maar mijn man vond dat juist gezellig en vindt dat dat erbij hoort als je een auto koopt..na een geslaagde proefrit konden we na betaling de auto zo meenemen. Eindelijk een eigen auto. Omdat de auto uit 2006 kwam zat er geen garantie op, dus toen ik eenmaal thuis kwam en een ritje met mijn dochtertje wilde doen moest ik wel even slikken. Ik had een auto nodig om mijn dochtertje te kunnen vervoeren naar de oppas, maar nu was de gordel te kort! Geen garantie, opgezocht wat een nieuwe gordel kostte en m’n rot geschrokken.. want ja hoe los ik dit nou op.. uiteindelijk maar een base voor de autostoel gekocht, zodat ik haar toch mee kon nemen. Tip voor het bedrijf: als iemand aangeeft dat de auto bedoeld is voor het vervoeren van een baby, controleer dan even of de gordel lang genoeg is. Zelf had ik hier nooit aan gedacht en ben ik dus een beetje opgestroopt, maar jullie krijgen vast vaker jonge moeders. Voor de rest zijn wij erg tevreden!

Aanbeveling: Ja

Riny Bus uit: Groningen

12 mei 2022
10

Super bedankt

Met mijn auto in een binnenbocht bovenop de keien gereden bij de lidl in harlingen. Auto wilde niet meer voor en achteruit Gelukkig was de werkplaats in de buurt en heeft een vriendelijke monteur de auto opgekrikt en de auto eraf gereden. Omdat ze het sneu voor mij vonden hoefde ik niet af te rekenen Dank jullie wel voor deze super service.

Aanbeveling: Ja

Rohan uit: Leeuwarden

3 mei 2022
10

Professioneel en klantvriendelijk

Ik heb hier een andere auto gekocht en mijn eigen auto ingeruild. Het is een professionele garage en je wordt als klant erg goed ontvangen. Er wordt de tijd genomen om je goed te helpen. Na het rond maken van de deal heeft de garaga achteraf vrijwillig nog een donatie gedaan voor het goede doel. In dit geval Stichting Kika. Al met al heb ik een goede ervaring met dit bedrijf en zou er in de toekomst zeker weer terugkomen.

Aanbeveling: Ja
31 klanten beoordelen Auto Esgee met een 9,6 / 10 - klantenvertellen.nl