Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch AutoCrew
Vertrouwd adres in Harlingen

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
27x
8,8
88%

Björn uit: Winterswijk

17 mei 2020
9

Open en transparant

Goed onderbouwde inruilprijs gekregen voor mijn vorige BMW. Ook na de aankoop prima afgehandeld en prettig contact.

Aanbeveling: Ja

Jannie Tichelaar uit: Harlingen

10 mei 2020
10

Geweldig geholpen door n leuke verkoper

Klant vriendelijk.. betrokken... n echt tijd nemen voor de klant

Aanbeveling: Ja

Seid uit: Den haag

7 april 2020
8

Goede service

Goede service

Aanbeveling: Nee

Simon uit: Wommels

7 april 2020
7

Goed prima geholpen

Goed

Aanbeveling: Ja

Peter uit: Doorwerth

7 april 2020
10

Inderdaad:uitstekend!

Omdat ik 150 km van dit bedrijf woon, vooraf telefonisch het e.e.a. besproken. Op DA afgesproken datum en tijdstip stond mijn auto mooi gepoetst en voor de schuifpui van de showroom, zodat ik na een korte uitleg snel een proefrit kon maken. Dat verliep prima. Ook daarna werd de inruil en aankoop netjes afgehandeld. Medewerkers waren vriendelijk, deskundig en correct. Kortom, een fijn bedrijf.

Aanbeveling: Ja

Ian uit: Groningen

3 april 2020
10

Topauto en goede service

Onlangs een BMW 316d gekocht. Service was zeer goed en verkoper was erg vriendelijk en behulpzaam. Tevens een goede en eerlijke inruilwaarde gekregen voor mijn auto. Alle afspraken zijn nagekomen en er waren geen verrassingen of onduidelijkheden.

Aanbeveling: Ja

Hessel uit: Heeg

3 april 2020
7

Goed

Snel, makkelijk. Vriendelijk personeel

Aanbeveling: Ja

Bertus uit: Den haag

16 februari 2020
9

Betrouwbaar

Ik heeft een halfjaar geleden mijn Peugeot 2008 ingeruild bij esgee voor een Renault captur die ze ook nog eens naar Den Haag kwamen brengen voor een proefrit,goede service in ieder geval mensen zijn zeer vriendelijk en je word goed geholpen,ben uiteraard nog steeds in het bezit van de Renault captur een fijne auto om mee te rijden,,blijf zeker klant bij de firma esgee ....

Aanbeveling: Ja

Remco Woudstra uit: Marknesse

9 februari 2020
8

Tevreden!

Zeer tevreden over de hulp van de verkopers. De jongens zijn correct en komen afspraken na. De koop is persoonlijk en de jongens denken met je mee. Auto is netjes afgeleverd en volgens afspraak optijd klaar gemaakt. Er is alleen 1 minpunt wat ik persoonlijk jammer vind als je een auto koopt van deze prijsklasse. Toen ik de auto op kwam halen zat er een ster in de ruit waar ik niks van wist. Deze zat er nog niet in toen ik een proefrit heb gemaakt, jammer dat hier niet over gecommuniceerd is.

Aanbeveling: Ja
27 klanten beoordelen Auto Esgee met een 8,8 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl