Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Vakgarage
Vertrouwd adres in Harlingen

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
68x
9,7
100%

Sherra uit: Minnertsga

14 februari 2024
9

Met een glimlach en een nieuwe auto

Na dagen heen en weer rijden van garage naar garage kwamen we terecht in Harlingen bij vakgarage Esgee. Hier had ik de Mitsubishi Colt gezien via de site. En zoals afgesproken had ik dinsdag de kans om deze auto te bekijken. Deze kon ik in de middag direct mee naar huis nemen! :) Met onderhoud en nieuwe APK, snelle service. De verkoper Geert is een spontane man die zich aan zijn woord houd. Neemt de tijd en deelt zijn enthousiasme graag met je. De auto werd afgeleverd met een mooie bos bloemen en ik kreeg een mooi hoesje mee voor het nieuwe kentekenbewijs. Tot slot werd ik met een grote glimlach uitgezwaaid na het vol tanken van de auto.

Aanbeveling: Ja

Dian Van Diepen uit: Marknesse

3 februari 2024
9

Goede garage met top service

Goed contact en snelle service

Aanbeveling: Ja

Ursila uit: Emmeloord

29 januari 2024
10

Zeer vriendelijk en vakkundig

Wij hebben onze auto Opel Ampèra gekocht bij vakgarage Esgee. Mooie, duidelijke foto's op de site. Wij hebben de aankoop als zeer prettig ervaren. Bedankt Geert Echt een aanrader!!!

Aanbeveling: Ja

Richard uit: Almere

28 januari 2024
10

Betrouwbaar en deskundig Garagebedrijf

Wij hebben gisteren een mooie Kia Stonic bij Geert gekocht De auto stond netjes klaar mooi gepoetst en onderhoudsbeurtje gehad. Geert is een bevlogen man die weet waar hij over praat. Hij neemt ook alle tijd om al je vragen te beantwoorden. Met af en toe een grapje tussendoor hebben we een leuke middag gehad en konden de auto na de proefrit direct meenemen. Wij hebben de aankoop als zeer prettig ervaren, de koffie was lekker en de sfeer was gemoedelijk en ongedwongen, echt super. Leuk dat er nog van dit soort bedrijven zijn waar mensen werken die trots op hun bedrijf zijn en die dat ook uitstralen. Nogmaals bedankt voor de mooie auto Geert een 10 +

Aanbeveling: Ja

Meinte uit: Leeuwarden

22 januari 2024
10

Mooie auto voor een redelijke prijs en goed geholpen

Met veel plezier heb ik mijn mooie Golf Sportsvan met weinig km's gekocht bij Geert Hofstra. Met de broodnodige humor weet Geert mij te overtuigen dat dit de auto is van mijn dromen, zelfs met een 'gratis' klein parkeerdeukje :). Voor een redelijke prijs, met uitgebreide Autotrust garantie, volle tank en een nieuwe accu, mag ik genieten van de nieuwe 'limousine'. Bedankt voor de prettige en vlotte afhandeling! Nog een tip: de afstap in het toilet is wat link, lijkt mij handig om een waarschuwing op de deur aan te brengen.

Aanbeveling: Ja

W. Kramer uit: Sneek

27 december 2023
10

Fantastisch

Ik werd geholpen door Geert bij de aankoop van mijn auto, wat een geduld en vakkennis heeft Geert! Om mij meerdere keren uit te leggen hoe alles werkte en samen op proefrit. Geert heeft bijna zijn hele middag aan mij besteed om mij naar volle tevredenheid en veiligheid met mijn nieuwe auto de weg op te laten gaan. Zelfs heeft hij daarna nog gebeld om te vragen hoe het allemaal was gegaan op weg naar huis en of ik nog vragen had, Dat is klantenvriendelijkheid ten top. Ik raad deze garage zeer zeker aan voor de inruil of aankoop van een auto. En wat Geert betreft een dikke 10 !!!

Aanbeveling: Ja

Helena uit: Harlingen

12 december 2023
8

Goede Service!

Auto voor APK en voor reparatie lekke band..super geholpen, goed advies door Franco Scholten..

Aanbeveling: Ja

Freek uit: Harlingen

11 november 2023
10

Geweldig

Prima geholpen door Geert met een grap en een lach erbij! Vriendelijke man! Auto Esgee een aanrader

Aanbeveling: Ja

Sophia uit: Baambrugge

3 november 2023
10

Vriendelijke en vakkundig

Maandag een parel van een auto gekocht bij Vakgarage Esgee. Uitstekende prijs-kwaliteit. Hierbij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Geert Hofstra. Ik kom vanuit de Randstad, dus eerst veel telefonisch contact gehad over de auto. Eenmaal in Harlingen, stond de auto voor mij ‘gereserveerd’ klaar voor een proefrit. Alles klopte, dus de deal was snel rond. Aanrader!

Aanbeveling: Ja
68 klanten beoordelen Auto Esgee met een 9,7 / 10 - klantenvertellen.nl