Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch AutoCrew
Vertrouwd adres in Harlingen

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
29x
9,5
96%

Roland uit: Huissen

7 februari 2021
10

Goede ervaring

De auto eerst op internet gezien toen via de mail onderhandeld voor een offerte van de inruil auto. Kreeg snel een telefoontje met een goed bod. Aansluitend naar Harlingen gereden voor een proefrit, de auto stond al klaar in de showroom, met twee nieuwe voorbanden er op. Na de proefrit de auto gekocht en weer onderweg naar huis. Prima service en zeer vriendelijke verkoper. Top

Aanbeveling: Ja

Chris uit: Soesterberg

30 januari 2021
10

Betrouwbare occasion dealer, ze bestaan echt!

Op 23 januari afgereisd naar Harlingen vanuit Soesterberg, daar stond een prachtige rode Alfa Romeo Giulietta. Volgens de advertentie dealer onderhouden met alle boekjes en rekeningen aanwezig. Meer dan eens blijkt daar geen fluit van te kloppen maar de foto's van de auto en toebehoren overtuigde dusdanig dat we toch op pad gingen. Bij aankomst netjes en vriendelijk ontvangen en alles klopte zoals in de advertentie. De verkoper is een zeer vriendelijke jongeman met duidelijk een passie voor auto's, heeft kennis van zaken en is open en eerlijk. Na de eerste inspectie tijd voor een proefrit en de auto stelde nergens teleur. Na terugkomst besloten de auto mee te nemen en alles werd keurig geregeld op locatie met een bakkie koffie erbij. Ze bestaan dus toch nog; vriendelijke en eerlijke occasion dealers. Al met al zijn we erg blij met aankoop, een netjes onderhouden Giulietta waar we nog lang van kunnen genieten.

Aanbeveling: Ja

Mairit uit: Minnertsga

29 januari 2021
10

Snelle service

Wij zijn erg vriendelijk geholpen bij auto Esgee Een prachtige bmw aangeschaft, betrouwbare auto. En een snelle service!

Aanbeveling: Ja

Hendrika uit: Franeker

29 januari 2021
10

Super!

Goed geholpen. Top service. Erg vriendelijk. Geen gehaast. Uitstekend hoe jullie het doen ondanks de maatregelen. Zeker een aanrader!! Je zal niet teleurgesteld zijn.

Aanbeveling: Ja

Erich Greis uit: Nieuw Bergen Lb

23 januari 2021
10

Keurig bedrijf, betrouwbaar

Met inachtneming van de regels rondom corona uitstekend ontvangen. Duidelijk en transparant bedrijf, eerlijk bedrijf heel gewoon. zeker een aanrader!

Aanbeveling: Ja

Romke Kees uit: Marsum

22 januari 2021
10

Super!

Van de afspraak maken tot aan aflevering erg goed geholpen. Lekker gewoon en toch super netjes allemaal. Zeker een aanrader.

Aanbeveling: Ja

Gepke uit: Arum

18 januari 2021
10

Geweldig bedrijf

Mooie auto gekocht Niet moeilijk gedoe met inruil eigen auto Je voelt je altijd welkom al is het maar om te kijken niet opdringerig erg vriendelijk kundig en behulpzaam Ik zou zeggen ga eens vrijblijvend kijken Gezellig is het toch wel

Aanbeveling: Ja

Camiel uit: Hulst

14 januari 2021
10

Niet te geloven

Kwam een advertentie van een Mercedes c klasse tegen van 2012 op marktplaats. Er stond beschreven dat de auto er bijzonder goed uitzag. Ja ja... dat wilde ik wel eens zien, ze zien er namelijk allemaal heel goed uit wanneer je reageer op een auto advertentie. Daar aangekomen stond de auto al klaar voor me. Wat ik daar aantrof was inderdaad bijzonder. In nieuwstaat! Een eerlijke auto! De prijs was zo scherp dat daar niet over gepraat kon worden behalve dat de beste man wel nog een extra 6 maanden trust garantie bij de 6 maanden die er al op zaten bij kon doen. Ok ben zeer tevreden!

Aanbeveling: Ja

RJ van Zuuk uit: Franeker

14 januari 2021
10

Prima service en klantbenadering

Zeer vlot een inruilvoorstel ontvangen waarna er snel telefonisch contact was. 2 dagen later een proefrit gemaakt waarna de auto meteen afgeleverd is. Prettig contact met de verkoper

Aanbeveling: Ja
29 klanten beoordelen Auto Esgee met een 9,5 / 10 - klantenvertellen.nl