Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch AutoCrew
Vertrouwd adres in Harlingen

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
91x
8,4
94%

Kees uit: Heerhugowaard

28 september 2019
10

Zeer goede service !

Na ruim 4 jaar na onze eerste aankoop bij auto Esgee stonden we weer voor de deur en hebben wederom bij hun een gebruikte auto gekocht.Dit zegt genoeg als je voor een tweede keer terugkomt. Ik zeg tot een volgende keer !!!

Aanbeveling: Ja

jacob meerveld uit: drongrijp

24 september 2019
7

goed

nog geen ervaring des tebeter, de auto heeft het goed gedaan naar oostenrijk

Aanbeveling: Ja

Henk uit: Dalen

20 september 2019
8

Klantvriendelijk bedrijf met gevoel voor auto ‘s

Autoliefhebbers met oog voor de klant

Aanbeveling: Ja

Bert vd Berg uit: FRANEKER

20 september 2019
9

Prettig zaken doen en klantgericht

Prima service, behulpzaam en vriendelijk. Veel tijd voor de klant. Komen afspraken na.

Aanbeveling: Nee

Jeffrey uit: Borne

19 september 2019
8

Zeer behulpzaam en meedenkend

Erg goed geholpen dikke 10 alleen ze hadden het heel erg druk wat goed is natuurlijk maar bij afgifte waren ze er niet aan toe gekomen om de auto te wassen maar dart was ook het enige minpunt eerlijke mensen heb er echt een goed gevoel aan over gehouden. Mijn cijfer is dan ook een 9

Aanbeveling: Ja

Monic uit: Breda

19 september 2019
9

servicegericht en deskundig

Na een aantal garages bezocht te hebben was Auto Esgee een welkome verademing. Geen opdringerige verkoop maar er werd vooral gekeken naar wat wij wilden en nodig hadden. Het personeel is zeer servicegericht en deskundig. Fijn om 6 maanden garantie te hebben bij vele aangesloten garages in Nederland. Zeker een aanrader

Aanbeveling: Ja

Ronald uit: Harlingen

19 september 2019
8

Goede ervaring goede service

Peugeot 308sw Diesel gekocht.Na goede onderhandelingen over inruil en garantie tot koop gekomen.Bij aflevering niet helemaal tevreden wand het was een dag waar een hitte record werd verbroken en ik mijn nieuwe trots ophaal helaas kwam ik er al snel achter dat de Airco het niet deed. Deze is na enkele dagen gerepareerd.

Aanbeveling: Ja

Henk Peter uit: Zeewolde

19 september 2019
10

Goede service !

Goede auto geleverd.!

Aanbeveling: Ja

Wim uit: IZaanstad

30 juli 2019
10

Goed bedrijf met kundige en zeer vriendelijke mensen

Nog nooit in Friesland een auto gekocht ,wat een verschil met de randstad. Een bedrijf met kundige mensen en geen opdringerige verkopers.Ze vertelde mij alles over de auto en ik mocht proefrijden . Ik was meteen verkocht en ze boden voor mijn auto een nette prijs. Hopelijk denk ik er over een tijd nog zo over . Conclusie ,een aanrader .

Aanbeveling: Ja
91 klanten beoordelen Auto Esgee met een 8,4 / 10 - klantenvertellen.nl