Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch AutoCrew
Vertrouwd adres in Harlingen

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
22x
8,8
90%

Harm uit: Franeker

25 juli 2020
9

Deskundig!

Prettige omgang met de verkopers en betrouwbaar. Duidelijke afspraken! Auto netjes afgeleverd.

Aanbeveling: Ja

John uit: Anna Paulowna

10 juni 2020
9

Een autobedrijf zoals je mag verwachten,en aan gewenste plichten voldoet

Een bedrijf met een prima uitstraling,waar je als klant zijnde naar uitkijkt en mag verwachten.ook in deze tijd en netjes te woord gestaan wordt en behandeld. Na mijn aankoop afgerond te hebben,zelfs na enige weken gebreken te hebben ondervonden.werden de klachten en tekorten heel netjes in behandeling genomen en met kwaliteit opgelost. Ik zie dit als een bedrijf waar ik graag als klant nog eens graag terug zal komen,en zeker menig autoliefhebber zal aanraden hier eens een kijkje te nemen als je opzoek ben naar een waardig voertuig. fijn jullie te kunnen en mogen beoordelen,en een waar genoegen. met vriendelijke groet; John Bok

Aanbeveling: Ja

Björn uit: Winterswijk

17 mei 2020
9

Open en transparant

Goed onderbouwde inruilprijs gekregen voor mijn vorige BMW. Ook na de aankoop prima afgehandeld en prettig contact.

Aanbeveling: Ja

Jannie Tichelaar uit: Harlingen

10 mei 2020
10

Geweldig geholpen door n leuke verkoper

Klant vriendelijk.. betrokken... n echt tijd nemen voor de klant

Aanbeveling: Ja

Seid uit: Den haag

7 april 2020
8

Goede service

Goede service

Aanbeveling: Nee

Simon uit: Wommels

7 april 2020
7

Goed prima geholpen

Goed

Aanbeveling: Ja

Peter uit: Doorwerth

7 april 2020
10

Inderdaad:uitstekend!

Omdat ik 150 km van dit bedrijf woon, vooraf telefonisch het e.e.a. besproken. Op DA afgesproken datum en tijdstip stond mijn auto mooi gepoetst en voor de schuifpui van de showroom, zodat ik na een korte uitleg snel een proefrit kon maken. Dat verliep prima. Ook daarna werd de inruil en aankoop netjes afgehandeld. Medewerkers waren vriendelijk, deskundig en correct. Kortom, een fijn bedrijf.

Aanbeveling: Ja

Ian uit: Groningen

3 april 2020
10

Topauto en goede service

Onlangs een BMW 316d gekocht. Service was zeer goed en verkoper was erg vriendelijk en behulpzaam. Tevens een goede en eerlijke inruilwaarde gekregen voor mijn auto. Alle afspraken zijn nagekomen en er waren geen verrassingen of onduidelijkheden.

Aanbeveling: Ja

Hessel uit: Heeg

3 april 2020
7

Goed

Snel, makkelijk. Vriendelijk personeel

Aanbeveling: Ja
22 klanten beoordelen Auto Esgee met een 8,8 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl