Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch AutoCrew
Vertrouwd adres in Harlingen

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
26x
9,7
100%

Larissa uit: Almere

10 april 2021
10

Recht door zee garage met eerlijke prijzen!

Zeer fijne ervaring met Sybrand van autogarage Esgee gehad. Net VW polo aangeschaft en vorige auto ingeruild. Bij deze garage geen gladde verkopers maar harde werkers die kopers graag helpen. Dit is hoe verkopers en garages mijn inziens horen te zijn. Hier rij je graag en stuk voor om. Geen gladde praatjes maar gewoon duidelijke verkoop.

Aanbeveling: Ja

Demian uit: Deinum

12 maart 2021
10

Geweldig, enorm tevreden!

Ik heb met blijdschap bij Auto Esgee mijn eerste auto mogen aanschaffen. Nadat de advertentie van de auto er een dag op was geplaatst had ik in de avond een bericht gestuurd voor verdere informatie en een eventuele bezichtiging. Ik kreeg dezelfde avond al een reactie met de mogelijkheid om de auto de volgende ochtend al te kunnen bezichtigen, dit inclusief een proefrit. Na een korte ontmoeting kreeg ik de sleutels overhandigd met de toevoeging dat ik de auto zelf in alle rust kon en mocht bekijken, voor eventuele vragen kon ik altijd terecht. Ik heb uiteindelijk gekozen om de desbetreffende auto aan te schaffen, de auto was erg netjes, in goede staat en bleek daarom een enorm goeie keuze geweest. Een goeie en eerlijke prijs voor een goeie auto. Ik ben namelijk na een maand nog steeds erg blij met de aankoop. Het mooie aan Auto Esgee is dat ze een goed product willen afleveren, zodat zowel de klant (ik in dit geval) als Auto Esgee zelf, tevreden zijn. Na een probleem met de radio was Auto Esgee nog steeds enorm behulpzaam en heeft mij met dit probleem geholpen. Ik ben hier enorm dankbaar voor. Kortom, klantvriendelijkheid, eerlijkheid, behulpzaamheid en een professionele aanpak staat centraal bij Auto Esgee. Ik zal na mijn ervaring met Auto Esgee, zeker terugkomen. Een aanrader voor iedereen. Siebrand enorm bedankt voor je hulp en ik wens jou en Auto Esgee het allerbeste toe!

Aanbeveling: Ja

Addie uit: Breda

1 maart 2021
10

Dit is hoe een autobedrijf hoort te zijn

Online een auto gezien en nagevraagd of er bepaalde voorwaarden voor een proefrit aan huis gelden, gezien wij in Breda wonen. Hierna telefonisch contact gehad over een exacte beschrijving van de auto en of er bijzonderheden en/of (lichte) gebruiksporen, direct een afspraak gemaakt en Jan stond keurig netjes in de middag met de auto in de staat zoals omschreven en na de proefrit is de deal direct gesloten. Fijne manier van zakendoen zonder poespas, zo hoort een autobedrijf met haar klanten om te gaan.

Aanbeveling: Ja

Roland uit: Huissen

7 februari 2021
10

Goede ervaring

De auto eerst op internet gezien toen via de mail onderhandeld voor een offerte van de inruil auto. Kreeg snel een telefoontje met een goed bod. Aansluitend naar Harlingen gereden voor een proefrit, de auto stond al klaar in de showroom, met twee nieuwe voorbanden er op. Na de proefrit de auto gekocht en weer onderweg naar huis. Prima service en zeer vriendelijke verkoper. Top

Aanbeveling: Ja

Chris uit: Soesterberg

30 januari 2021
10

Betrouwbare occasion dealer, ze bestaan echt!

Op 23 januari afgereisd naar Harlingen vanuit Soesterberg, daar stond een prachtige rode Alfa Romeo Giulietta. Volgens de advertentie dealer onderhouden met alle boekjes en rekeningen aanwezig. Meer dan eens blijkt daar geen fluit van te kloppen maar de foto's van de auto en toebehoren overtuigde dusdanig dat we toch op pad gingen. Bij aankomst netjes en vriendelijk ontvangen en alles klopte zoals in de advertentie. De verkoper is een zeer vriendelijke jongeman met duidelijk een passie voor auto's, heeft kennis van zaken en is open en eerlijk. Na de eerste inspectie tijd voor een proefrit en de auto stelde nergens teleur. Na terugkomst besloten de auto mee te nemen en alles werd keurig geregeld op locatie met een bakkie koffie erbij. Ze bestaan dus toch nog; vriendelijke en eerlijke occasion dealers. Al met al zijn we erg blij met aankoop, een netjes onderhouden Giulietta waar we nog lang van kunnen genieten.

Aanbeveling: Ja

Mairit uit: Minnertsga

29 januari 2021
10

Snelle service

Wij zijn erg vriendelijk geholpen bij auto Esgee Een prachtige bmw aangeschaft, betrouwbare auto. En een snelle service!

Aanbeveling: Ja

Hendrika uit: Franeker

29 januari 2021
10

Super!

Goed geholpen. Top service. Erg vriendelijk. Geen gehaast. Uitstekend hoe jullie het doen ondanks de maatregelen. Zeker een aanrader!! Je zal niet teleurgesteld zijn.

Aanbeveling: Ja

Erich Greis uit: Nieuw Bergen Lb

23 januari 2021
10

Keurig bedrijf, betrouwbaar

Met inachtneming van de regels rondom corona uitstekend ontvangen. Duidelijk en transparant bedrijf, eerlijk bedrijf heel gewoon. zeker een aanrader!

Aanbeveling: Ja

Romke Kees uit: Marsum

22 januari 2021
10

Super!

Van de afspraak maken tot aan aflevering erg goed geholpen. Lekker gewoon en toch super netjes allemaal. Zeker een aanrader.

Aanbeveling: Ja
26 klanten beoordelen Auto Esgee met een 9,7 / 10 - klantenvertellen.nl