Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Vakgarage
Vertrouwd adres in Harlingen

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
26x
9,7
100%

Bryan uit: BAARLO LB

15 januari 2022
10

Uitstekend

Ik ben prettig geholpen in de zoektocht naar mijn nieuwe auto. Alles werd goed uitgelegd en was goed voorbereid.

Aanbeveling: Ja

Anke uit: Harlingen

14 januari 2022
9

Vakkundig met een vrolijke kant

Zo’n 25 jaar geleden kwam ik in harlingen wonen en werd Esgee mijn garage. Altijd super geholpen, en nu dan een auto gekocht. Ik wilde een auto met ruimte maar ook charme en sexy afwerking. Deze Italiaan heeft het allemaal. Ik ben er super blij mee. Geert heeft me eerlijk en heel vriendelijk geholpen, omdat hij geïnteresseerd in jouw verhaal is waarom je een auto zoekt kan hij je juist zo goed helpen. Hij is grappig en vakkundig tegelijk. De auto blijft hier zeker in onderhoud!

Aanbeveling: Ja

Michael uit: Wijnaldum

11 januari 2022
10

Prima en snelle ervaring

We hadden onze vorige auto in onderhoud bij garage Esgee maar na 22 jaar trouwe dienst gaf de auto na een paar stuiptrekkingen toch echt de geest. Door de ANWB naar Esgee gesleept, zaterdag dus de werkplaats was dicht maar goed Geert ving ons goed op. Maandagochtend een afspraak gemaakt en maandagmiddag konden we al wegrijden in een nieuwe auto. Keurig en eerlijk geholpen en tegemoet gekomen. Prettige garage waar wij onze nieuwe auto ook weer in onderhoud brengen. Michael en Astrid

Aanbeveling: Ja

Afia Hupsel uit: Alphen aan den Rijn

8 januari 2022
10

Geweldig

Dit is een ervaring waar ik U tegen mag zeggen. Het is algemeen bekend dat mensen uit Friesland vriendelijk zijn maar wauw. Ik heb het mogen mee maken. Wij hebben vanaf begin tot eind contact met de verkoop adviseur. Met zenuwen reden wij vanuit Zuid-Holland naar Harlingen. (wat kwamen ze niet langs?) nee hoor een ritje daar naar toe is GEWELDIG!! Wij werden zo warm uitgenodigd And Guess What? Mijn nieuwe schatje (auto natuurlijk) stond al splinterschoon en klaar voor mij. Ik weet niet hoe meer ik Team Esgee maar vooral Dhr G moet bedanken. P.s. verkoopadviseur die lekkere koffie maakt (daar moet je toch heen) *Toettoet* Fijne Jaarwisseling en heel veel Geluk toegewenst

Aanbeveling: Ja

Jeanette/Robbie uit: Harlingen

5 januari 2022
10

Geweldig geholpen

Na veel wikken en wegen toch maar de VW UP gekocht we zijn bij esgee geweldig geholpen door Franko en Timo jongens bedankt voor de geweldige afwikkeling.

Aanbeveling: Ja

Martin uit: Borger

4 januari 2022
9

Prima service, eerlijke handel, passievolle verkoper

Ivm de komst van een leaseauto konden wij afstand doen van onze privé auto’s. Via een verkoopbemiddelaar terecht gekomen bij Esgee. Aimabele verkoper Geert Hofstra van Esgee heeft ons goed en eerlijk hierbij geholpen. Beide auto’s werden ter plaatse direct overgemaakt en overgeschreven, zonder verdere rompslomp. Tip van de dag.. Geert heeft een zwak voor vrouwen met de “Jutta Leerdam look”, wellicht helpt het nog wat met de inruil of verkoop van uw auto ;-)

Aanbeveling: Ja

Jacqueline uit: Terkaple

16 december 2021
10

Goed!

Prettig geholpen, prima aflevering van mijn Peugeot 108. Kort daarna een issue met het motormanagement. Snel en adequaat verholpen, inclusief kostenloos leenauto.

Aanbeveling: Ja

Christa uit: Zuidwolde

15 december 2021
8

Super ontvangen. Heel tevreden

Door een aardige en grappige verkoper ontvangen en goed geholpen. Onderhandeling ging prima.

Aanbeveling: Ja

Klaas Boonstra uit: Harlingen

1 december 2021
10

Plezierig gesprek!

Goed ontvangen, leuke en gezellige verkoper met gevoel voor humor en ervaring in auto's! Raad Esgee zeker aan bij anderen!

Aanbeveling: Ja
26 klanten beoordelen Auto Esgee met een 9,7 / 10 - klantenvertellen.nl