Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Vakgarage
Vertrouwd adres in Harlingen

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
285x
9,2
100%

HP uit: Groningen

10 juni 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Wederom helemaal top service!

Al jaren vaste klant bij auto Esgee. Nu weer enorm goed geholpen door Franco met een grote lekkage van koelvloeistof. Kom de auto direkt komen brengen en binnen enkele uren!!! al een diagnose. Gelukkig klein probleem. Boven alles kon ik ook nog eens gebruik maken van een leenauto. Kan geen betere garage wensen!

Aanbeveling: Ja

Martin v Lingen uit: Harlingen

31 mei 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Snel handelen met een kapotte dynamo

Mijn dynamo hield er mee op en had al verschillende bedrijven gebeld die na 2 a 3 weken pas tijd hadden.. kan niet zonder auto natuurlijk.. Esgee gebeld en die wilde hem tussendoor meepakken, maar dan was ik hem een hele week kwijt. Prima dus en heel erg blij dat ze mij op deze manier voorrang konden geven… Het is natuurlijk een rib uit je lijf, mar ze hebben een normale prijs berekend!

Aanbeveling: Ja

Auke uit: Harlingen

31 mei 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Uitstekend

Echt een hele fijne garage, Franco en de monteurs altijd vriendelijk en geven goeie informatie en service, toptevreden!

Aanbeveling: Ja

Tessa uit: Bolsward

31 mei 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Uitstekende service!

Twee woorden: Top garage! Niets op aan te merken. Je word vriendelijk verwelkomd door Geert met een bakje koffie en een gezellig praatje. Geweldige service! Als extraatje nog een bos bloemen gekregen bij het ophalen van mijn pareltje.

Aanbeveling: Ja

D. de Groot uit: Harlingen

30 mei 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Fantastisch

Vandaag is mijn auto voor een APK en een grote beurt geweest. Ondanks dat ze er zelf bij inschoten hebben ze er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ik weer veilig de weg op kan. Super bedankt Franco en de anderen!

Aanbeveling: Ja

G uit: Van den Burg

27 mei 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Uitstekend

Altijd heel vriendelijk, gemoedelijke sfeer, goed advies, meedenkend en geen onnodige kosten, wat ik bij andere garages wel meegemaakt heb. Kortom een garage waar ze niets opdringen en goede reparaties uitvoeren. en de koffie ?heeft Franco altijd klaarstaat als je wilt wachten.

Aanbeveling: Ja

Peter van Tuinen uit: Harlingen

24 mei 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Uitstekende klantenservice

Sinds twee jaar vaste klant bij deze garage en altijd uitstekend geholpen door vast aanspreekpunt Franco. Vriendelijk, helder en denkt mee in oplossingen.

Aanbeveling: Ja

Mike Van Haarlem uit: Oosthuizen

21 mei 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Uitstekend

Wij hebben bij dit bedrijf een hartstikke mooie nette onderhouden ford fiesta st line gekocht uit 2018. Vanaf het eerste contact zijn wij erg vriendelijk en goed geholpen. Open en eerlijkheid staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf en dat merkten wij meteen. De verkoper nam alle tijd voor ons en hielp ons goed. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden voor de aankoop van een nieuwe dan wel gebruikte auto en mochten wij in de toekomst een andere auto willen ga ik zeker hier heen. Niets was te veel en alles was mogelijk. Zelfs bij aflevering gaf de verkoper aan dat hij perongeluk te veel garantie heeft gegeven. Hij gaf aan dat dit zijn fout was en daardoor hoefde wij dat bedrag niet te betalen maar waren de kosten voor het bedrijf.

Aanbeveling: Ja

André uit: Menaam

1 mei 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Snel en vriendelijk

Bij het komen kijken van de auto was er meteen ruimte voor een proefrit. Kleine opmerkingen werden snel verholpen en konden we twee dagen later al onze nieuwe wagen al ophalen! Dit was erg fijn. Nu kunnen we genieten van onze nieuwe auto en onbezorgd de weg op.

Aanbeveling: Ja
285 klanten beoordelen met een 9.2 / 10 - klantenvertellen.nl