Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch AutoCrew
Vertrouwd adres in Harlingen

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
24x
8,8
91%

Hessel uit: Heeg

3 april 2020
7

Goed

Snel, makkelijk. Vriendelijk personeel

Aanbeveling: Ja

Ian uit: Groningen

3 april 2020
10

Topauto en goede service

Onlangs een BMW 316d gekocht. Service was zeer goed en verkoper was erg vriendelijk en behulpzaam. Tevens een goede en eerlijke inruilwaarde gekregen voor mijn auto. Alle afspraken zijn nagekomen en er waren geen verrassingen of onduidelijkheden.

Aanbeveling: Ja

Bertus uit: Den haag

16 februari 2020
9

Betrouwbaar

Ik heeft een halfjaar geleden mijn Peugeot 2008 ingeruild bij esgee voor een Renault captur die ze ook nog eens naar Den Haag kwamen brengen voor een proefrit,goede service in ieder geval mensen zijn zeer vriendelijk en je word goed geholpen,ben uiteraard nog steeds in het bezit van de Renault captur een fijne auto om mee te rijden,,blijf zeker klant bij de firma esgee ....

Aanbeveling: Ja

Remco Woudstra uit: Marknesse

9 februari 2020
8

Tevreden!

Zeer tevreden over de hulp van de verkopers. De jongens zijn correct en komen afspraken na. De koop is persoonlijk en de jongens denken met je mee. Auto is netjes afgeleverd en volgens afspraak optijd klaar gemaakt. Er is alleen 1 minpunt wat ik persoonlijk jammer vind als je een auto koopt van deze prijsklasse. Toen ik de auto op kwam halen zat er een ster in de ruit waar ik niks van wist. Deze zat er nog niet in toen ik een proefrit heb gemaakt, jammer dat hier niet over gecommuniceerd is.

Aanbeveling: Ja

Maikel Tot uit: Harlingen

27 januari 2020
10

Goede auto’s voor redelijke prijs

Klantvriendelijk Alles netjes op papier Zeker een garage voor een volgende aanschaf!!

Aanbeveling: Ja

Bettina uit: Midlum

27 januari 2020
8

Goed en prettig geholpen.

Bij zowel de aankoop als het verhelpen van een storing was de service goed.

Aanbeveling: Ja

Jacques uit: Venlo

26 januari 2020
10

Prima, goeie service

Accuraat en duidelijk. Komen afspraken na

Aanbeveling: Ja

Anne Wertien uit: Nieuweschoolweg 17 glimmen

25 januari 2020
10

Goed

Ben zelf meer dan vierenveertig jaar monteur geweest Heb wel ervaring met het product zo als we behandeld Zijn hadden we een goed gevoel bij top jongens

Aanbeveling: Ja

Mehmet deneri uit: Zaandam

24 januari 2020
9

Beste auto garage

Vriendelijk personeel en snel service

Aanbeveling: Ja
24 klanten beoordelen Auto Esgee met een 8,8 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: wij zijn geopend en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM.