Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch AutoCrew
Vertrouwd adres in Harlingen

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
26x
9,0
92%

Bas de Haan uit: Wijhe

9 november 2020
10

Onmogelijk is mogelijk bij dit bedrijf

Nou klinkt onmogelijk is mogelijk wel erg onmogelijk, maar dit is nu eenmaal onze ervaring. Wij zijn op zoek gegaan naar een Renault Megane, en kwamen uit bij Auto Esgee. Bij een hartelijk ontvangst en een duidelijke uitleg en een leuke uitdraai voor een testrit hebben wij de auto aangeschaft. Nu mocht het zo zijn dat wij een probleem constateerde bij de auto. De auto werd vanuit Harlingen opgehaald en tegelijker tijd een vervangende auto geleverd. Probleem is keurig opgelost. En dit zonder gemopper of getrut! Wij keren graag weer terug als wij toe zijn aan een andere auto. Prima adres, en zeker aan te raden, want de service is uitmuntend Mvg, Bas de Haan

Aanbeveling: Ja

A.R.van der Wal uit: Harlingen

6 november 2020
10

Snelle en uitstekende service!

Goed overleg, geen verrassingen op de rekening! Vriendelijk personeel! En snelle en uitstekende service! Is er geen plaats dan doen ze hun best om plaats te maken. Nou dat is toch fantastisch!

Aanbeveling: Ja

Dierik van der Heide uit: Harlingen

6 november 2020
10

Goeie service en zeer klantvriendelijk

Vorige week onze nieuwe auto opgehaald. Er was afgesproken dat de apk gedaan zou worden, dit is gedaan en we kregen er gelijk nog een paar nieuwe banden bij. Voor de rest zeer vriendelijk geholpen door het personeel. De inruil waarde van de oude auto was ook reëel. Er zat een kleine beschadiging op de nieuwe auto, daarvoor is de auto nog naar de spuiterij geweest. In het vervolg gaan we hier ook voor de rest van de service naar toe.

Aanbeveling: Ja

T. Van Der Linden uit: Harlingen

6 november 2020
10

Prima geregeld. Duidelijke communicatie. En even overleg over de kosten. Met een schoon gewassen toe

Zie boven

Aanbeveling: Ja

Kees uit: Berltsum

6 november 2020
9

Goed bedrijf waar de mensen doen wat ze zeggen.

Erg goede ervaring met Esgee. De verkoper komt alle afspraken na en dat is erg prettig. Auto voldoet ook goed. Kortom...... we zijn erg tevreden over Esgee.

Aanbeveling: Ja

Eveline uit: Harlingen

23 oktober 2020
10

Erg goed!

Ik kon snel terecht met mijn auto. De prijsopgaaf was goed ingeschat!

Aanbeveling: Ja

Harm uit: Franeker

25 juli 2020
9

Deskundig!

Prettige omgang met de verkopers en betrouwbaar. Duidelijke afspraken! Auto netjes afgeleverd.

Aanbeveling: Ja

John uit: Anna Paulowna

10 juni 2020
9

Een autobedrijf zoals je mag verwachten,en aan gewenste plichten voldoet

Een bedrijf met een prima uitstraling,waar je als klant zijnde naar uitkijkt en mag verwachten.ook in deze tijd en netjes te woord gestaan wordt en behandeld. Na mijn aankoop afgerond te hebben,zelfs na enige weken gebreken te hebben ondervonden.werden de klachten en tekorten heel netjes in behandeling genomen en met kwaliteit opgelost. Ik zie dit als een bedrijf waar ik graag als klant nog eens graag terug zal komen,en zeker menig autoliefhebber zal aanraden hier eens een kijkje te nemen als je opzoek ben naar een waardig voertuig. fijn jullie te kunnen en mogen beoordelen,en een waar genoegen. met vriendelijke groet; John Bok

Aanbeveling: Ja

Björn uit: Winterswijk

17 mei 2020
9

Open en transparant

Goed onderbouwde inruilprijs gekregen voor mijn vorige BMW. Ook na de aankoop prima afgehandeld en prettig contact.

Aanbeveling: Ja
26 klanten beoordelen Auto Esgee met een 9,0 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl