Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch AutoCrew
Vertrouwd adres in Harlingen
 

Onderhoud

Door ons BOVAG certificaat en merkonafhankelijkheid leveren wij kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. We hebben geen contracten of verplichtingen die aan een automerk gebonden zijn. Wat dit voor u inhoudt? Financieel voordeel! Want we werken alleen met kwaliteitsonderdelen, maar dan een stuk voordeliger.

Doordat we ons hebben aangesloten bij AutoCrew van Bosch, beschikken onze monteurs altijd over de meest recente apparatuur en software. Zo kunnen we problemen snel opsporen en oplossen. Kortom, de perfecte combinatie van de kennis van Esgee met al het goede van Bosch!

Onderhoud bij Auto Esgee

  • Altijd helderheid in de kosten.
  • Altijd de hoogste kwaliteit.
  • Altijd openheid tijdens het onderhoud.

Zeker en transparant

Wij zijn aangesloten bij de werkplaatsfomule van Bosch: AutoCrew. Bovendien zijn we BOVAG gecertificeerd. Dat staat garant voor onderhoud met een plus. Onze monteurs werken met de beste onderdelen en de nieuwste apparatuur.

Bij elke onderhoudsbeurt geven we u vooraf inzicht in de kosten. Op de hoogte blijven? Geen probleem. Kijk gerust mee in onze werkplaats. We kunnen u ook een foto update via WhatsApp sturen. Zo weet u altijd waar we aan werken.

Wij hebben in oktober een VW Golf 5 gekocht bij Auto Esgee en zijn erg te spreken over de service! De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ook na aanschaf nog een top service ontvangen. We zijn super geholpen!
Dhr./mevr. Westra (Sint jacobiparochie)
zeer goed
Gerrit Redeker (Annen)
Occasion gekocht. Zeer goed gevoel aan hele proces overgehouden. Daarvoor al regelmatig in onderhoud met onze opel corsa
Sander Van houten (Lies terschelling)
Heel positief. De medewerkers zijn enthousiast en behulpzaam. Je krijgt alle ruimte om een auto uit te proberen en vragen te stellen. Er wordt goed geluisterd.
Lieuwe Wijbenga (Sint annaparochie)
prima, netjes geholpen en goede service
Corina Stok (Boksum)

Vraag over een occasion? Inruilvoorstel krijgen?

Bel (0517) 41 34 00

Bel ons gerust. Ook via WhatsApp 06 53 32 72 02 razendsnel antwoord!