Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Vakgarage
Vertrouwd adres in Harlingen

Nieuws

Dit jaar is het autobedrijf maar liefst 25 jaar aangesloten bij de BOVAG

We zijn verheugd om een bijzonder jubileum te vieren bij Vakgarage Esgee in Harlingen. Dit jaar is het autobedrijf maar liefst 25 jaar aangesloten bij de BOVAG. Om deze mijlpaal te markeren, heeft vestigingsmanager Geert Hofstra een speciale oorkonde in ontvangst mogen nemen uit handen van Jos Overmars, Accountadviseur bij BOVAG. 

Vakgarage Esgee, oorspronkelijk opgericht in 1972 als Opel dealer Haitsma, staat al decennialang bekend als een bedrijf dat kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie hoog in het vaandel heeft staan. Deze drie kernwaarden sluiten naadloos aan bij de waarden die BOVAG als vereniging vertegenwoordigt,” aldus Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. “Klanten hechten veel waarde aan zekerheid en vertrouwen, en Vakgarage Esgee biedt dit in uitstekende mate. Daarom zijn ze al 25 jaar aangesloten bij onze vereniging.” 

Met trots kijken we terug op de rijke historie van Vakgarage Esgee. Het bedrijf heeft sinds 1972 een sterke reputatie opgebouwd in de regio. Door de jaren heen heeft Vakgarage Esgee zich ontwikkeld tot een modern en gerespecteerd autobedrijf waar vakmanschap en techniek centraal staan.  

BOVAG, de Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders, werd opgericht op 6 mei 1930. Het begon met veertig garagehouders die hun belangen bundelden in het Utrechtse café-restaurant ‘Noord-Brabant’. Sindsdien heeft BOVAG vele andere bedrijven verwelkomd, waaronder tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten en tankstations. De bekende BOVAG Garantie, die in 1965 werd geïntroduceerd voor gebruikte auto’s, en de garantieregeling voor onderhoud en reparaties, die vijf jaar later volgde, zijn slechts enkele voorbeelden van de waarde die BOVAG-leden hun klanten bieden. 

Wij feliciteren Vakgarage Esgee van harte met hun 25-jarig lidmaatschap bij BOVAG. Als u op zoek bent naar betrouwbare service en deskundig advies voor uw auto, kunt u altijd rekenen op Vakgarage Esgee. 

 

278 klanten beoordelen met een 9.2 / 10 - klantenvertellen.nl