Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons(0517) 41 34 00
Eersteklas aanbod sinds 1972
Gratis bezorgen of proefrit aan huis
Bosch AutoCrew
Vertrouwd adres in Harlingen

Siebrand Kloostra

Siebrand Kloostra is bedrijfsleider van Auto Esgee. Hij is de enige echte ‘Frysk’ in het team. Al van kleins af aan bladert hij door autoboeken en werkte bij zijn vader in het autobedrijf. Hij heeft bij diverse dealers en universele autobedrijven stage gelopen en heeft de beste elementen uit die keukens meegenomen naar Auto Esgee. Mocht u met de werkplaats van Auto Esgee bellen, dan krijgt u Siebrand aan de lijn en gaat u samen kijken naar een geschikt moment om uw auto onder handen te nemen. Zijn motto: “Uw mobiliteit is mijn specialiteit!”.

Hij is een echte liefhebber van auto’s en techniek. Als serviceadviseur vertelt hij u graag over de techniek van uw auto en de kosten die daarbij komen kijken. In zijn vrije tijd kunt u hem vaak vinden op evenementen met racewagens en klassieke auto’s, zowel in Nederland als in het buitenland. De heerlijke geur van oud leer en brandstof, de rokkende motoren en het prachtige lijnenspel van de vroegere klassieke sportwagens maken hem zeer enthousiast. Het liefst bezoekt hij deze evenementen via een mooie roadtrip. Ook houdt hij van lekker eten en mag hij graag skiën in de bergen.

Samen met zijn collega Jan zorgt hij ervoor dat de verkoopauto’s er tot in de puntjes verzorgd bij staan, zowel optisch als technisch. Het is voor Siebrand belangrijk dat u enthousiast en tevreden bent over ons team en over de service van ons bedrijf. Wij gaan voor een prettige en vertrouwde ervaring bij het aanschaffen van uw volgende auto en het onderhouden daarvan.

Siebrand: “Laten we snel kennismaken in de ontspannen sfeer in onze showroom, onder het genot van een lekkere cappuccino natuurlijk!”

Bedrijfsleider Siebrand Kloostra
06 15 31 48 62
info@esgee.nl

Ons team

26 klanten beoordelen Auto Esgee met een 9,7 / 10 - klantenvertellen.nl